Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marcin marcinek przemek kozłowski (3941 niezalogowanych)
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
BiZi napisał:

1. Trzeba na dom i na nia pracowac?- a sama nie potrafi pracowac? oczekuje , ze wszystko facet zarobi i kupi? Na dom i utrzymanie trzeba wspolnie pracowac, ale materialistka tergo nie zrozumie....

2. Samodzielnosc- sa rzeczy do zrobienia ktore kobieta tez potrafi zrobic w domu (np. pomalowanie pokoju dla dziecka), tyle ze niektore to uwazaja sie za ksiezniczki i wyreczaja sie facetem....[/quote]

Po 1. Kobieta może pracować w inny sposób niż zarabianie pieniędzy. Czy zajmowanie się domem, dziećmi i mężem to nie praca? Przecież każda z tych rzeczy to praca gdzie widać efekty, bo przecież śniadanie do pracy zrobione, posprzątane, pranie zrobione, wyprasowane, obiad zrobiony, ciasto upieczone itd itp.

Ja w chwili obecnej zajmuję sie domem i dzieckiem Naszym. Mój mąż uważa, że nie muszę iść do pracy, bo utrzyma Naszą rodzinę. Ale ja chcę iść do pracy. Chcę się spełnić również w roli kobiety pracującej. Chcę również zarobić pieniądze na Nasze wspólne życie.

Po 2. Fakt, niektóre kobiety mają po prostu dwie lewe ręce niestety. I uwielbiaja się wysługiwać mężczyznami. Moim zdaniem to głupota. Co się stanie takiej kobiecie jak sama wymieni żarówkę??? Nic.

Ja jestem za bardzo samodzielna zdaniem mojego męża. Kiedy byłam w 8 miesiącu ciąży remontowalismy mieszkanie. Miałam zabronione zebym cokolwiek zrobiła, bo miałam okropne problemy z kręgosłupem. A ja co? Pod nieobecność męża pomalowałam listy okienne, zabezpieczyłam listwy przy podłodze taśmą, wyczściłam wszystkie kafelki w łazience i wiele innych rzeczy. I jakoś korona z głowy mi nie spadła z tego powodu.

A odpowiadając na pytanie Mariana to ja zwracam uwagę najpierw na oczy, potem na uśmiech a po trzecie na wygląd ogólny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
factorytka napisał:

wsciekłaś sie mała?
nie chodzi o mnie, ja juz jestem uziemiony na dobre od kilkunastu lat
Panie piszą, ze im nudno, wiec mała rozrywka nie zaszkodzi....
Co do mnie, to ja doskonale wiem na co zwracaja uwage piekne panie, ale ciekaw byłem/jestem czy czasy az tak sie zmieniły....(?)
Ale jak widac tylko kilka pań napisało jak jest i co jest wazne....
reszta postów, to nasza loża szyderców, która skutecznie rozmyła temat swoimi jakze trafnymi spostrzezeniami
Niestety ale czasy gentelmanów juz chyba mineły, choc ja sie za tekiego wciąz uwazam....
Szkoda, ze janek i reszta gangu popsuła zabawe.....
ps: poza tym panie jakos niechetnie podeszły do tematu, a przeciez kazda marzy o facecie doskonałym.....

Widzisz, Panie widocznie się nie nudzą, a jak się nudzą to niech się za robotę wezmą a nie na kawki umawiają! Nie wiem co to znaczy nuda?? Od kilku lat nie doświadczam takiego stanu ducha. Zawsze jest coś do zrobienia, jak nie w pracy to w domu, las vegas jak można w niedziele do 8 pospać.

ps. kobiety nie marzą o facecie idealnym.
Na co zwracają uwagę piękne Panie???? Na brak zainteresowania! I dla mniej przystojnych wizualnie to najlepszy sposób na zwrócenie uwagi. Bo skoro ona jest taka piękna, każdy zabiega o jej względy to niemożliwym jest aby ten jeden po prostu ją olewał i wokół niej nie skakał jak cała reszta. Wtedy następuje konsternacja i chęć dowiedzenia się czegoś więcej o tymże osobniku.

ps2. Jak świat światem kobiety (nie wypierać się) zawsze zwracają uwagę na tyłeczek.. i i i .....jak to mówił Woody Allen: " najseksowniejszą częścią mojego ciała jest mój mózg"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Darcia K
(Darcia)
Początkujący
marianek73 napisał:

Co do mnie, to ja doskonale wiem na co zwracaja uwage piekne panie, ale ciekaw byłem/jestem czy czasy az tak sie zmieniły....(?)
Ale jak widac tylko kilka pań napisało jak jest i co jest wazne....
reszta postów, to nasza loża szyderców, która skutecznie rozmyła temat swoimi jakze trafnymi spostrzezeniami
Niestety ale czasy gentelmanów juz chyba mineły, choc ja sie za tekiego wciąz uwazam....
Szkoda, ze janek i reszta gangu popsuła zabawe.....
ps: poza tym panie jakos niechetnie podeszły do tematu, a przeciez kazda marzy o facecie doskonałym.....

Coz za trafne spostrzezenia i wznioski Marianku...

Gentelmeni wciaz jeszcze sa... chociaz fakt - jest ich coraz mniej, tymbardziej tutaj. Takze nie dziw sie wszystkim Paniom, ze nie chca rozmawiac i dyskutowac kiedy atakuje gang szydercow.

Coz po tym, ze ktos bedzie mial ladna pupe czy gladkie dlonie, ponetne usta czy najcudowniejsze oczy jesli to wszystko nie bedzie pasowalo do calosci... oszpeconej chamstwem, brakiem kultury i niechlujnym wygladem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
A ja i tak lubie chama chamó - Chris'a Rock'a

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Początkujący
marianek73 napisał:
a niby czego miały by sie bac?
smiało miłe panie, przeciez przynajmniej połowa z was marzy o facecie doskonałym.....

cos takiego jak facet doskonaly, w przyrodzie nie istnieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
duska napisał:
marianek73 napisał:
a niby czego miały by sie bac?
smiało miłe panie, przeciez przynajmniej połowa z was marzy o facecie doskonałym.....

cos takiego jak facet doskonaly, w przyrodzie nie istnieje

Po pierwsze nie coś, a ktoś.

Po drugie , każda kobieta ma swój wyśniony ideał.
Mój ideał, nie musi być dla Ciebie ideałem i odwrotnie.

Po trzecie bardzo się mylisz, ja np. swojego faceta doskonałego znalazłam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
giovi > a moze ty go sobie poprostu wychowałas.....
Moze tylko pojecia ci sie pomyliły : znalazłaś, czy wychowałas ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Nie, nie wychowywałam go sobie, on już był taki zajebisty, ja się na nim jedynie poznałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
giovi2 napisał:
Nie, nie wychowywałam go sobie, on już był taki zajebisty, ja się na nim jedynie poznałam

hmmmmmmm......
czyzby to moje kochanie podszywało sie pod nick giovi ?
wszystko na to wskazuje > opis sie zgadza, tzn.ze taki zajebisty, ze boski, ze doskonały, itd.....
Myszko moja kochana > nie lepiej mi to live powiedziec w sobote ?
hmmmmm ja ciebie tez
ps: kupie ci te buty i torebeczke+cos extra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
marianek73 napisał:
giovi2 napisał:

hmmmmmmm......
czyzby to moje kochanie podszywało sie pod nick giovi ?
wszystko na to wskazuje > opis sie zgadza, tzn.ze taki zajebisty, ze boski, ze doskonały, itd.....
Myszko moja kochana > nie lepiej mi to live powiedziec w sobote ?
hmmmmm ja ciebie tez
ps: kupie ci te buty i torebeczke+cos extra

Ty sie lepiej jej zapytaj czy poczta doszła, mleczarz był???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok